قصد صحبت از نوشیدنی خوش طعمی را داریم که مصرفش علاوه بر کاهش سطح گلوکز خون، توقف فعالیت آنزیم الدوز که میتواند به تشدید پیامدهای دیابت منجر شود، را در پی دارد.
گروهی از دانشمندان ژاپنی با همکاری پژوهشگران دانشگاه ابریستویث بریتانیا دریافتند که نوشیدن مستمر و منظم چای بابونه میتواند به شکلی کارا سبب کاهش سطح قند خون شده و افراد را از پیامدهای مرتبط با بیماری دیابت در امان نگاه دارد.
این پژوهش که در شرایط آزمایشگاهی روی گروه از موشهای آزمایشگاهی مبتلا به دیابت نوع دوم انجام شد، نشان داد نوشیدن عصاره بابونه علاوه بر کاهش سطح گلوکز خون، توقف فعالیت آنزیم الدوز که میتواند به تشدید پیامدهای دیابت منجر شود، را در پی داشته باشد. آنزیم دوز گلوکز اضافی موجود در خون را به مادهای تبدیل میکند که در سلولها متراکم میشود و پیامدهای خطرناکی دارد.
ادامه مطلب
درباره این سایت